Lasertherapie 2018-05-07T18:15:20+00:00

Lasertherapie

Met een speciaal voor schimmelnagels ontwikkelde laser wordt niet alleen de nagel maar ook de omliggende huid behandeld. De schimmels, meestal veroorzaakt door de trichophyton rubrum, bevinden zich namelijk niet alleen in de nagelplaat maar ook onder de nagel, in de nagelwal, het nagelbed en de nagelmatrix. Schimmels groeien in draden en leven van de keratine in de nagel en huid. Zij zijn met name actief in de overgang van gezonde naar aangedane nagel. Daar is immers nog veel keratine te vinden.

De warmte van de laser dringt door tot diep onder de nagel. Hierdoor wordt de wand van de schimmel volledig vernietigd. De schimmel gaat dood en de nagel heeft de mogelijkheid om weer volledig gezond uit te groeien. De schimmelsporen kunnen niet vernietigd worden. Hiervoor krijgt u een crème mee naar huis. Ook worden uw schoenen direct na afloop behandeld en krijgt u ook hiervoor spullen mee naar huis.

Gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen nodig. Al na een week of 8 ziet u de eerste resultaten! Maar liefst 85 % groeit uit tot een 100 % gezonde nagel.

Online een afspraak maken

Wilt u online een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button om naar het formulier te gaan. U kunt ook altijd bellen met onze kliniek om een afspraak te maken.

Medivoet Heiloo
Kennemerstraatweg 464
Kamer 1.28
1851 NG, Heiloo

Maandag tot vrijdag open van 09:00 tot 17:300.