Lasertherapie 2018-03-19T19:37:28+00:00

Lasertherapie

Hebt u in het verleden al veel gedokterd met de wrat, is de wrat groter geworden door de behandelingen bij de huisarts of zijn het hele grote of in grote getale aanwezige wratten dan kiezen we meestal direct voor laseren van de wrat.

Door middel van een diodelaser en een speciale hiervoor gemaakt lens wordt de bloedtoevoer naar de wrat beëindigd. Dit gebeurd door middel van het afgeven van zo’n 200 pulsen per seconde. Hierdoor sterft de wrat af en verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zéér effectief. Ongekende resultaten voor voetwratten die men normaal gesproken nooit weg zou krijgen door middel van bestaande methoden.

Bij ons worden alleen voetwratten behandeld, en alleen als we zeker weten dat het een ordinaire voetwrat is. Bij twijfel verwijzen wij u eerst door naar de huisarts. Andersom behandelen we veel door huisartsen doorgestuurde patiënten omdat deze niet reageren op reguliere methoden. Alles is in huis en de behandelingen kunnen dagelijks worden uitgevoerd.

Online een afspraak maken

Wilt u online een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button om naar het formulier te gaan. U kunt ook altijd bellen met onze kliniek om een afspraak te maken.

Medivoet Heiloo
Kennemerstraatweg 464
Kamer 1.28
1851 NG, Heiloo

Maandag tot vrijdag open van 09:00 tot 17:300.