Orthesiologie 2018-05-07T18:25:21+00:00

Orthesiologie

Voor vergroeide tenen of tenen die afwijken waardoor ze klachten veroorzaken vervaardigen wij op maat gemaakt orheses. Die maken we correctief in het geval de teenstand kan en aangepast moet worden om toekomstige problemen te voorkomen. Of protectief in het geval bepaalde drukplekken preventief beschermd moeten worden. Bijvoorbeeld in het geval van weke likdoorns tussen te tenen of de gewrichtjes bovenop te tenen omdat deze tegen de schoen aan drukken.

Kortom, op maat is ook echt op maat. Dus afgestemd op uw situatie en uw teenklachten. Het is soms even wennen maar daarna loopt u weer zonder pijn- en drukklachten. En het weer kunnen “lopen op wolken” is voor veel mensen een verademing.

Maak vandaag nog een afspraak. Een orthese wordt direct in onze eigen praktijk gemaakt en op maat geslepen met een voor u geschikt materiaal. Immers, iedereen is anders en dat maakt soms nou nét het verschil.

Online een afspraak maken

Wilt u online een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button om naar het formulier te gaan. U kunt ook altijd bellen met onze kliniek om een afspraak te maken.

Medivoet Heiloo
Kennemerstraatweg 464
Kamer 1.28
1851 NG, Heiloo

Maandag tot vrijdag open van 09:00 tot 17:300.