Over ons

Binnen Medivoet worden alleen specialistische technieken uitgevoerd op het gebied van voet- en loopzorg en lijf- en leefstijl in het algemeen. Hierbij streven wij ernaar om de gezondheid van onze cliënten structureel te optimaliseren op gebieden waar wij veel verder in gaan dan anderen. Hiervoor gebruiken wij niet alleen onze eigen opleiding, expertise, ervaring en apparatuur maar delen ook dagelijks kennis met specialisten buiten onze praktijken. Hiervoor bedienen wij op dit moment 4 merken. Dit zijn Medivoet, Schimmelnagel Centrum, Wratten Centrum en Medi Slimcare.

Ons doel is om dagelijks uitgedaagd te worden en specialistische kennis te blijven vergroten om zodoende nog beter te kunnen presteren. Hierdoor kunnen we maatwerk blijven leveren aan cliënten die binnen de reguliere standaard zorg vaak niet verder komen. Wij werken hiervoor in teamverband en multidisciplinair omdat wij inmiddels weten dat als je alle kennis en kunde samenvoegt, uiteindelijk de cliënt optimaal bediend wordt.

Online een afspraak maken

Afspraak maken

Wilt u online een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button om naar het formulier te gaan. U kunt ook altijd bellen met onze kliniek om een afspraak te maken.

Medivoet Heiloo
Kennemerstraatweg 464
Kamer 1.28
1851 NG Heiloo

Maandag tot en met vrijdag open van 09:00 tot 17:30 uur

Medivoet Heiloo

Gezondheidscentrum “De Strandwal”

Strandwal 22
1851 VM Heiloo