Online consult

Een online consult van Medivoet vanuit jouw woonkamer dat is wel zo handig.

Problemen met je voeten, schimmelnagels, of wratten zijn erg vervelend. Als je weinig tijd over hebt of wanneer je noodgedwongen thuis moet blijven kun je gebruik maken van een online consult. Dit gaat met een videogesprek. In dit videogesprek kun je samen met een senior medewerker je problemen of vragen bespreken. De medewerker kan ook meekijken en een behandeladvies meegeven. Vervolgens kom je alleen op de praktijk om daadwerkelijk te behandelen en kom je dus nooit voor niets.

Innovatie

Medivoet, Schimmelnagel Centrum, Wratten Centrum en Medi Slimcare lopen al jaren voorop als het gaat om innovatie in de voetzorg en life style, zowel in de technische hoek als daarbuiten. De ontwikkelingen rondom het Corona-virus heeft deze innovatie zelfs noodzaak gemaakt. Deze ervaring heeft er dan ook voor gezorgd dat wij ook online intake gesprekken aanbieden, waarbij jij als cliënt kunt profiteren van de best mogelijke zorg in Nederland, gewoon vanuit je eigen huiskamer.

Hoe maak ik een afspraak voor een online consult?

Het maken van een afspraak voor een online intake gesprek is heel gemakkelijk en kost niets. Je plant een online afspraak in de agenda op de tijden die beschikbaar zijn. Het enige wat je nodig heb is een pc, tablet, telefoon of laptop (met camera en microfoon) en een internetverbinding. De medewerker neemt contact op de afgesproken tijd. Tijdens dit gesprek geven wij je een advies wat te doen. Zo weet je zeker dat als je komt, je ook daadwerkelijk voor een behandeling komt.

Wilt je gebruik maken van een online consult, plan het zelf 24/7 in de afsprakenmodule.

Online een afspraak maken

Afspraak maken

Wilt u online een afspraak maken? Klik dan op onderstaande button om naar het formulier te gaan. U kunt ook altijd bellen met onze kliniek om een afspraak te maken.

Medivoet Heiloo
Kennemerstraatweg 464
Kamer 1.28
1851 NG Heiloo

Maandag tot en met vrijdag open van 09:00 tot 17:30 uur

Medivoet Heiloo

Gezondheidscentrum “De Strandwal”

Strandwal 22
1851 VM Heiloo